Freesletters

Freesletters maken we van verschillende plaatmateriaal: Acrylox® (8, 19 en 30 mm dik), glashelder acrylaat (5, 10, 15 en 30 mm dik), 3 mm gekleurd acrylaat, composiet, PVC hardschuim en sandwichpanel (Dibond® en Alu-panel®).

Het combineren van verschillende materialen levert verrassend mooie resultaten op. Als u een idee heeft voor voor de toepassing van een andere materiaalsoort, dan staan we daar altijd voor open!

Acrylox® freesletters kunnen we aan de achterzijde voorzien van LED-verlichting (Back lit). Zo ontstaat een fraai corona-effect.

Wij leveren altijd montage-klaar, inclusief boormal. En indien gewenst, voorzien we de letters ook alvast van de afstandhouders.

transparante-freesletter2
backlit-freesletter-signlight

Montage in een handomdraai! Als u wilt, verlijmen wij alle afstandhouders alvast en zetten wij ook de boorgaten op de bijgeleverde werktekening.

Recente projecten

‘t Slakkenhuys

't Slakkenhuys, oftewel la 'Maison des Escargots' in Ospel is voorzien van sierlijke freesletters. Materiaal en vorm passen prachtig bij het [...]

Tuinverzorging Jos Joosten

Het moderne pand van tuinverzorging Jos Joosten is voorzien van elegante en toch opvallende gevelbelettering. De raambestickering  in hetzelfde [...]

0